Syksy se alkaa haista jo ilmassa ja elämä menee jo uomillaan. Tosin sitä ei vielä tiedä, kuka rahoittaa ja miten meidän elämää. Tai siis Esan kouluttautumista. Pitäkää jooko sormet ristissä ja peukut pystyssä, että kaikki menisi senkin kanssa hyvin.

Lapset ovat edelleen viihtyneet hoidossa. Se Eira on kyllä oikea Taivaan lahja. Vaikkei lapset siellä teekään mitään erityistä, niin se taitaa olla juuri sopiva heille. Ulkoilevat paljon, syövät hyvin ja nukkuvat vielä päikkäritkin, siis molemmat lapset. O.o
Santeri ei ole kotona nukkunut moneen aikaan enää unia, mutta hoidossa ottaa ne joka päivä, eikä ne vaikuta illan nukahtamiseen mitenkään.



Ollaan vaihteeksi oltu kipeitä. Severillä on räkätautia, Santerilla yskää ja meillä Esan kanssa muuten vain kurja olo (no räkää tulee kyllä meilläkin). Töissä on syksyisen kiireistä, vaikka meille onkin tullut kiireapua syyskuuksi. Vähän alkaa iskeä kyllä turnausväsymys, mutta pitää toivoa, ettei se näy töiden tasossa. Mä olen aina kuvitellut olevani kohtuullisen hyvä pappi ja jos mä mokailen kokoajan, niin ei tuo väite kyllä pidä paikkaansa. Mutta toivottavasti siihen ei nyt mennä.

Ollaan kyllä puhuttu Esan kanssa, että on kyllä ollut yksi viisaimmista päätöksistä muuttaa tänne Imatralle. Tosi hyvältä tuntuu täällä asua ja ollaan viihdytty täällä. :)
Toivottavasti vielä "kuherruskuukaudenkin" jälkeen nautitaan olostamme. Tietenkin vaikuttaa se, että täällä asuu sukulaisia, joilla on meille aikaa. Lappeenrannassakin ollaan käyty muutamia kertoja ja eihän se matka niin pitkä sinne olekaan. Muutama hassu kymmenen minuuttia.




Kohta tulee jo talvi ja onneksi meillä alkaa olla talvivaatteet kondiksessa. Tosin Esan haalareissa on haarukset revennyt ja "jonkun" pitäisi harsia ne kasaan. On se kumma, kun mikään ei tässä maailmassa kestä. Tai ainakaan kalliit haalarit. Sikamaista :).

Eipä tänne oikeastaan mitään, kellokin on jo niin paljon, etten mä osaa enää ajatella mitään. Kaikki on kuitenkin hyvin ja olette tervetulleita meille katsomaan uutta kotiamme, joka toisinaan on siisti ja toisinaan siellä tarjoillaan ruokaa :). (Mirja sen tietää.)